Hapert K Autotransporter

 

De K autotransporter is voorzien van een volbad verzinkt gelast chassis. 

De autotransporter heeft 2 rijbanen van circa 50 cm breed in plaats van vloer.

De laadvloerhoogte is circa 52 cm en de hoogte van de zijreling is circa 21 cm.

De bindreling aan de voorzijde is circa 9 cm.

 

De Hapert K autotransporter is voorzien van een geschroefde V-dissel die ongeveer 150 centimeter lang is. Tevens is deze voorzien van een opklapbaar steunwiel en een lier met een steun gemonteerd. De Hapert K autotransporter heeft een U-profiel aan achterzijde gelast.

 

Natuurlijk wordt deze compleet geleverd met 2 oprijbalken.
 

Hapert K Transporter

 

Deze Hapert K Transporter heeft tevens een volbad verzinkt gelast chassis maar in tegenstelling tot de Hapert K autotransporter heeft deze een multiplex vloer die voorzien is van een anti-sliplaag. De laadvloerhoogte is ook circa 52 cm, alsmede de hoogte van de zijreling die circa 21 cm is. De bindreling aan de voorzijde is circa 9 cm. Ook hier vindt u een geschroefde V-dissel van 150 centimeter lang, een  opklapbaar steunwiel en een lier met steun gemonteerd.

 

Er is een U-profiel aan achterzijde gelast. De twee oprijbalken zijn circa 200 cm lang, en zijn gemonteerd onder de transporter. Vele accessoires en opties zijn mogelijk.
 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over deze autotransporters of een offerte wilt aanvragen.

 

Wilt u een autotransporter huren in plaats van kopen kijk dan even op de

autotransporter verhuur pagina van de DWS aanhanger verhuur website.